Smart Finance
Student Self-Service Portal

Mirësevini në portalin e vetëshërbimit të studentëve.
Këtu mund të gjeni dhe printoni faturat tuaja të tarifave të shkollimit, regjistrimit dhe aplikimit në shkollë.

 

Për të printuar faturën tuaj vendosni emailin tuaj në formatin emer.mbiemer dhe klikoni butonin 'Kërko'

Pas kësaj do tju shfaqen të dhënat tuaja dhe lista e tarifave qe duhet te paguani.Verifikoni te dhenat tuaja dhe klikoni tek 'Shiko Fature' per te pare detajet e fatures dhe per ta printuar.

Verifikoni të dhënat e faturës dhe klikoni mbi butonin 'Print' nëse doni ta printoni ose 'Kthehu' nëse doni të ktheheni te të dhënat tuaja.
Browseri do tju shfaqë nje preview te fatures.
Chrome  ju mundëson ta ruani faturën si skedar pdf dhe ta printoni në një moment tjetër. Për  të realizuar këtë, te lista e printerave zgjidhni 'SAVE AS PDF'.
Nëse përsëri keni probleme, na kontaktoni në
support@fshn.edu.al

Emri:  
@fshnstudent.info
(emer.mbiemer)